CP SHOP WELCOM >>>>>>>>>>

Artis malay

CP SHOP WELCOM >>>>>>>>>>
Artis malay
teladan berjaga-jaga jangan dijadikan mangsa atau mangsa skodeng atau mangsa penipu.

Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat satu Malaya terkejut dengan aksi-aksi berani beliau berbogel di dalam sebuah rumah (mungkin rumah Zarina sendiri).

Dikatakan sebanyak 300 keping gambar bogel Zarina dengan pelbagai aksi telah ditangkap (zaman tu, kamera pakai Kodak filem, takde yang auto).

Cerita gosipnya, Zarina ketika itu telah ditawarkan oleh seorang lelaki untuk mengambil gambar Zarina dalam keadaan telanjang dan gambar tersebut tidak akan dihebahkan keMalaysia.

Disebabkan desakan duit dan terpesona dengan wang yang ditawarkan, Zarina akur untuk beraksi telanjang di depan kamera.

Ada juga sumber lain, menurut sumber tu, Zarina dikatakan telah diberi pil khayal oleh seseorang (jurufoto).

Dalam keadaan stone, Zarina tidak sedar perbuatan yang dilakukannya.

Ye laaaaa dah stone!

Yang mana satu yang benar, entah laaaa.

Hampir 10 tahun selepas kes Zarina Zainudin, belum ada lagi kes artis kantoi berbogel.

Hinggalah pada pertengahan tahun 2002, satu kes skodeng telah berlaku ke atas seorang model dan juga pelakon hot dan cun meletup iaitu Nasha Aziz.

Laporan kes ini ialah mengenai Nasha Aziz yang telah diintai oleh anak tuan punya rumah yang disewa oleh Nasha Aziz.

Sebuah kamera video telah disembunyikan di dalam air cond di ruang tamu rumah Nasha Aziz.

Khabarnya, segala perilaku Nasha telah diperhatikan oleh si anak tuan punya umah ni lebih dari 6 bulan.

Lepas je keluar isu tentang Nasha Aziz bogel ni, ramai benar kaum kerabat kami yang singgah ke Petaling Street nak beli cd skodeng Nasha.

Sanggup wooo keluar RM20 semata-mata nak beli vcd skodeng Nasha.

Kena tipu dengan tauke VCD.

Time 2002, internet tidak begitu digunakan secara berleluasa, time tu juga DVD belum wujud.

Harga VCD cetak rompak ketika tu, dalam sekitar RM8 ke RM10.

Kemudian cerita Nasha Aziz senyap.

Pada tahun 20, satu lagi kes artis kantoi berbogel.

Kali ni, video lucah Wan Norazlin pula.

Wan Norazlin dan suaminya (ketika video tu direkod, mereka belum status bersuami isteri) telah merakamkan adengan seks mereka di dalam rumah Wan Norazlin sendiri dan juga di rumah pasangan lelakinya juga.
Read next

Sinhala porn

Pokraovat Ve Sledovn Premium Obsahu, thank you for your contribution in flattening the curve.

The Free Premium period has ended, you can continue to help by staying…

20 Aug 2009, 17:22

Socks cumshot

Cp, Photo, Girl
20 Aug 2009, 20:55

Camping porn

Loli, Girl
20 Aug 2009, 22:43

Seventeen porn

Boy
20 Aug 2009, 13:16
CP SHOP WELCOM >>>>>>>>>>